martes, 9 de febrero de 2010

La teoria del sis graus

Desde fa uns mesos sento que ja estic al mundillo de la tele, gràcies a la teoria del sis graus. Esta teoria no parla sobre la temperatura que augmenta la meua pilila quan veu unes mamelles en uns bons peçons.

Bueno, gràcies a esta teoria estic a dos graus o tres de molta gent famosilla, entre ells tots els invitats del millor programa infantil després que eliminessen els Teletubbies, el Hormiguero.

Una companya de classe coneix al pequeño però gran hombre Pablo Motos, i gràcies a la relació entre ells dos ja estic molt prop de los famosillos estos, així que estic a tres graus del Jonas Brothers, que ilusiooooó!

Al que anava, perque sempre te que haber gent que té mes ego que una fusió de Pablo Motos i Cristiano Ronaldo? Si coneixem algú, tal persona coneix més; si hem fet algo, tal persona ha fet més; si hem follat, tal persona ha follat més, bueno això segur que és fàcil de superar-ho.

Que ja estem farts de mos conteu la vostra vida que no mos interesse res, que l'únic que farem serà riuren's a la vostra cara, que ni els amics del Facebook te fan cas!

1 comentario: