domingo, 31 de enero de 2010

El Sexo en Nueva York guarro

Mai m'he enganxat a una série, ni a la arxiconeguda Perdidos ni a Hostal Royal Manzanares, bueno, quan vivia casa muns pares mirava tots els dijous Cuéntame en ma mare, tot siga per fer vida familiar.

Resulta que ara m'he tragat una sencera, les tres temporades que té de moment, en menos d'una semana. La serie de la que m'he descargat megues i gigues es Californication. Si algú no la coneix vos explico: un puto fucker que té una dona molt follable i una filla, i a la mínima que ho dixa en la seua dona se tira totes les "vagines" decents de L.A, més o menos el que se diria un guarro-romàntic.

No se com no van pensar esta série antes, si jo i uns quants més ja mos ficavem cachondos miran Sexo en Nueva York, imagina com ens fiquem veen mamelles que voten i no insinuant, com feien les amigues calentes de Sarah Jessica Parker. Si Sexo en Nueva York es com diu el nom a Nova York, Californication, com també diu el nom, a l'atra part d'EEUU, i per a que ficar cuatre tíes que follen una vegada per temporada si hi ha un cabronasso que pot fer-ho tres vegades en un capítol. La série que necessitavem inspirada en les quatre femenistes calentes, pero a lo guarro.

Tots voldriem ser este Hank Moody i estar rodejat de ties en mamelles ben posades i que no lis penjon hasta el melic, foter-li una punyada a qualsevol fill de puta que ens toca els collons i beure i foter-se alguna ralleta sempre que vinga bé.

Si no l'heu vist, no estaria mal perdre algunes hores i així no cal servir tant la imaginació a l'hora d'anar a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario